MEB'den yeni uygulama: Kantinlerde

MEB'den yeni uygulama: Kantinlerde "çorba ve meyve günü" etkinliği okulumuzda başlamıştır

Milli Eğitim Bakanlığınca (MEB), "Okulumda Sağlıklı Besleniyorum" programı kapsamında, okul kantinlerinde öğrenciler için "çorba ve meyve günü" etkinliği başladı. Bu kapsamda, kayıt belgesi alan gıda işletmelerinde haftanın bir gününde, üretildiği yerde tüketime sunulması şartıyla "çorba günü" satışı yapılacak.

21.03.2024 75

Okul kantinlerinde "meyve ve çorba günü" etkinliği başlatıldı.Programın başlatılması için 4 Mart Dünya Obezite Günü'nü seçtiklerini dile getiren Okul Müdürü Devran YARDIM "Bu etkinliklerle öğrencilerimizin küçük yaşlardan itibaren farkındalıklarını geliştirerek yaşantılarında obeziteye maruz kalmamaları ve bu konuda mücadele etmeleri için kendilerine destek vermek istiyoruz." diye konuştu.